Referenties

15-01-2013, MBiance heeft evenals vorig jaar de muziek verzorgd; dit maal met in de loop van
de avond een zangeres. De muziek was weer zeer sfeervol en heel belangrijk goed qua volume,
dus niet te hard. Alle aanwezigen waren zeer enthousiast. Maarten en crew, bedankt!
Alfred Wiemer, Lionsclub de Meierij.

Maarten speelt al enkele jaren tijdens onze diner theaterconcerten in ons Blom en Sanders theatercafé en doet dat met veel succes. Afwisselend als solist of samen met een collega bassist/gitarist. Heel muzikaal en virtuoos. Maarten voelt als rasmuzikant z’n publiek voortreffelijk aan en oogst daarmee regelmatig open doekjes. Dat wekt bij mij bewondering op omdat hij in staat blijft het geijkte “muzikaal behang” te overstijgen. Hij heeft zijn vaste plek nu wel verworven. Komt u zelf maar eens eten en luisteren.
Theo Inniger, directeur Theater ‘T Speelhuis

Het duo piano contrabas optreden tijdens de borrel van ons tienjarig bestaan was aangenaam en goed bij de sfeer passend. De gasten werden ermee in een sfeer gezet waarmee Mundial Productions zich graag presenteert. Met jazzy klanken en swingende bossanova’s op de achtergrond was communicatie tussen de gasten prima mogelijk. Wij weten jou te vinden!
Jan Drissen, directer Mundial Productions

Hoewel het al weer enige tijd geleden is, denken we nog steeds met erg veel plezier terug aan de viering van onze 40-jarige bruiloft. Het optreden van jou en je collega’s heeft daar een niet geringe bijdrage aan geleverd. We hebben ook achteraf nog veel complimenten mogen ontvangen, die ik hierbij graag aan je doorgeef. Tevens nog een paar foto’s die die middag en avond zijn gemaakt. Nogmaals dank en met hartelijke groet,
Cocky en Ton Verweij

Het succes van het spelen in de lobby van een hotel is voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteiten van de muzikant. Het aanvoelen van de sfeer, inspelen op het moment en het bepalen van welke muziek er wordt gespeeld zijn eigenschappen die niet zijn aan te leren. Maarten voelt als geen ander aan hoe hij deze factoren moet bespelen aan de vleugel. Zijn muziekspel, samen met zijn persoonlijke uitstraling, zijn een aanwinst voor de beleving die wij creëren in ons hotel.
Ronald Kooistra, manager Pullman Eindhoven Cocage